Time Schedule Saturday

Time

Schedule

Time 

6.00 am

Suprabhattam

6.00 to 6.10 am

Morning Prayer

10 min.

6.10 to 7.00 am

Freshen-up & Room Cleaning

50 min.

7.00 to 7.30 am

Breakfast

30 min.

7.30 to 7.55 am

Morning
Sandhya Hawan

25 min.

7.55 to 8.10 am

School Prayer

15 min.

8.10 to 8.50 am

Period – 1

40 min.

8.50 to 9.25 am

Period – 2

45 min.

9.25 to 10.00 am

Period – 3

35 min.

10.00 to 10.15 am

Recess

15 min.

10.15 to 10.55 am

Period – 4

40 min.

10.55 to 11.30 am

Last Period – 5

35 min.

11.30 to 11.45 pm

Freshen-up

15 min.

11.45 to 12.35 pm

Lunch Break

50 min.

12.45 to 2.45 pm

Students Own Time

2 hours

3.00 to 5.00 pm

Extra Study, Coaching to weak students and
other activities like Spoken English, Sewing,
Classical Dance, Music, Drawings, Handicrafts

2 hours

5.00 to 6.00 pm

Karate & Physical Exercise

1 hour

6.00 to 6.15 pm

Freshen-up

15 min.

6.15 to 7.00 pm

Evening
Sandhya Hawan

45 min.

7.00 to 8.00 pm

Dinner

1 hour

8.00 to 8.30 pm

Leisure Time

30 min.

8.30 to 9.30 pm

Self Study / Home Work

1 hour

9.30 to 10.00 pm

Attendance, Night Prayer in Hostel Wings

30 min.

10.00 pm to 06.00 am

Sleeping Time

8 hours